SAVE THE DATE: VeggieWorld Brussel

wrapper2

wrapper

Voor bezoekers

SAVE THE DATE: de vegan beurs VeggieWorld komt opnieuw naar Brussel! Lees zeker verder als je geïnteresseerd bent in een weekend vol lekker eten, interessante producten en verrassende kookdemo's.

De internationale vegan beurs VeggieWorld zakt voor de tweede keer af naar Brussel! In het weekend van 17 en 18 november 2018 kan je twee dagen lang terecht bij Tour & Taxis voor inspirerende lezingen, kookdemo's van bekende chefs en je kunt natuurlijk ook heerlijk vegan eten bij allerlei internationale standhouders.

De beurs is een mix van vertrouwde merken en nieuwe producten op de plantaardige markt. Maar niet alleen voeding komt aan bod. VeggieWorld is ook het paradijs voor iedereen die geïnteresseerd is in vegan mode en make-up.

In 2011 startte VeggieWorld met 21 exposanten op één locatie. Zes jaar later telden we maar liefst 15 VeggieWorlds in 8 landen, met meer dan 1.400 exposanten en 140.000 bezoekers.

Vorig jaar kwam de beurs voor het eerst naar Brussel en het was meteen een schot in de roos! Bijna 5000 nieuwsgierige bezoekers kwamen erop af.
Ze konden proeven, ontdekken en kopen bij de meer dan 60 exposanten en zich laten inspireren door de kookworkshops en lezingen. In dit verslagje van vorig jaar kan je ook de lijst met alle standhouders terug vinden.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan zeker het verslag van het vrt journaal.

Dit jaar belooft het een nog groter succes te worden met nóg meer exposanten. Noteer de datum alvast in je agenda, more info coming soon!

>> Praktisch <<

Waar? Tour & Taxis, Havenlaan 86c, 1000 Brussel. Shed 4.
Wanneer? Zaterdag 17 en zondag 18 november ( van 10u t.e.m. 18u )

Voor standhouders

Deelnemen als exposant aan deze beurs wil zeggen dat je rechtstreeks in contact komt met nieuwsgierige en geïnteresseerde consumenten. Deze mensen zijn gericht op zoek naar plantaardige alternatieven voor hun dagelijks gebruik, zowel voeding, cosmetica als lifestyleproducten en informatie over plantaardig leven. Exposanten kunnen hun producten verkopen, laten proeven en hun naam of merk bekender maken bij deze belangrijke doelgroep.

Interesse? Bekijk zeker ons beursdossier om meer te weten te komen over onze deals.

11/04/2018